Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Je bekijkt de oude archiefsite van plakbidon.be. Meetjeslander.be nam het initiatief deze blog te bewaren en ter beschikking te stellen van zijn lezers.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Winst voor Van Empel en Iserbyt in Flamanville

Na het afzeggen van de meeste damestoppers kon de jeugd volop aan de bak. Dat zorgde voor een uitslag die we de komende jaren weleens meer zouden kunnen zien. Fem van Empel vocht een beklijvend duel uit met Puck Pieterse, en wat een niveau kunnen die late tieners al aan.

Pieterse probeerde net voor het pittige korte knikje richting finish op de verrassing te spelen maar van Empel is een te duchten sprinster en remonteerde gepast. Kata Blanka Vas werd niet eens zoveel later derde.

Niet zoveel mannen die pasten voor deze WB manche in Normandie. Van Aert is weg, van der Poel op rust, Pidcock ontbrak eveneens en in hun afwezigheid ontbolstert Eli Iserbyt altijd.

Toon Vandenbosch en Laurens Sweeck mochten openen voor de kopman maar die koos ruim voor halfweg het ruime sop. Toon Aerts kon in de finale Michael Vanthourenhout afschudden voor plek twee en zo valt alles weer op zijn plaats zonder de “grote” drie. Doet Iserbyt dit kunstje nog eens over in Fayetteville?

Geplaatst op: 16 januari 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen