Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Satisfashion – boek van Marleen Beevers

Toon me wat je draagt en ik zeg wie je bent. Het is het levensmotto van Marleen Beevers, die als geen ander weet wat kleding met ons lichaam & brein doet. Ze schreef er het boek Satisfashion over. De basis van Marleens stijlfilosofie is dat je altijd opnieuw aan jezelf kan werken en van daaruit jezelf graag kan zien.

Wat doen kleren eigenlijk met je? Welke invloed hebben ze op anderen? Waarom draag je wat je draagt? En waarom koop je steeds nieuwe spullen? Kan je loskomen van modetrends en jezelf duurzaam gelukkig kleden? Hoe pak je dat aan?

Marleen Beevers bekijkt fashion en stijl door een compleet nieuwe lens. Ze zoemt in op de wereld van onbewuste drijfveren achter je kledingstijl. Satisfashion ontmantelt de psychologische effecten van je outfit op je brein, je emoties en je gedrag. Het verbindt westerse wetenschap en oosterse wijsheid in een holistische stijl-aanpak.

Marleen Beevers (1960) is innovator, vrije geest en passionele ondernemer in haar eigen consultancybedrijf. Verbinden in schoonheid is de rode draad in haar leven. Daarmee heeft ze een unieke holistische stijl-aanpak ontwikkeld, die verder gaat dan fashion en psychologie.

Satisfashion
Auteur: Marleen Beevers
€34,95 – 244p
ISBN: 9789464750058
Verschijningsdatum: 25 september 2023

Bron: persbericht Uitgeverij Ertsberg

Geplaatst op: 15 september 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen