Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Help, ik weet niets van wijn – boek van Bruno Vanspauwen

Zakt de moed u in de schoenen wanneer u in de supermarkt voor die ondoordringbare muur van wijn staat? Moet u even slikken wanneer een ‘wijnkennende kennis’ u vraagt de wijn te beoordelen en u niet verder geraakt dan ‘een beetje zoet’? Duikt u onder tafel wanneer de wijnkaart uw richting uit komt?

Wanhoop niet langer! Bruno Vanspauwen schiet te hulp met zijn nieuwe boek Help, ik weet niets van wijn! Een boek voor beginners, waar ook de meer gevorderde liefhebbers uit kunnen leren.

Vanspauwen schrijft al ruim 25 jaar over wijn voor diverse media. Toen zijn twee dochters zich voor wijn begonnen te interesseren, rijpte het idee voor dit boek. Met kadertjes en tips gidst Bruno u voortaan door wijnland. Het ideale geschenk ook om uw vrienden en familie van de wijnwereld te laten proeven.

Bruno Vanspauwen (1959) is sinds 2002 culinair recensent en wijnschrijver voor De Standaard. Hij publiceert ook over wijn en voeding in Knack Weekend en runt wijnkanaal.be.

Help, ik weet niets van wijn
Auteur: Bruno Vanspauwen
ISBN: 978946475035
Verschijningsdatum: 23 oktober 2023
Aantal pagina’s: 120p

Bron: persbericht Uitgeverij Ertsberg

Geplaatst op: 17 oktober 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen