Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Wild Land – boek van Paul Cobbaert

In Wild Land beschrijft auteur en journalist Paul Cobbaert op heldere wijze de terugkeer van iconische dieren in onze landschappen. Hij gaat na waarom die wilde dieren terugkeren naar ons land en wat dat betekent voor onze natuur. Cobbaert gaat in gesprek met een bont gezelschap: wetenschappers en onderzoekers, natuurwerkers, beleidsmakers en actievoerders – ze konden allemaal hun ei kwijt in dit boek.

De auteur legde ook schitterende momenten van natuurbeleving vast in bijna tweehonderd foto’s. In woord en beeld laat hij de lezer de schoonheid van onze eigen wilde natuur zien.

Paul Cobbaert (1984) is een kind van het West-Vlaamse boerendorpje Bekegem. Hij is freelancejournalist en werkt vooral als politiek interviewer voor De Zondag en Krant van West-Vlaanderen. Wildlife is zijn eerste passie.

Titel: Wild Land – De terugkeer van wilde dieren
Auteur: Paul Cobbaert – €34,95 – ISBN: 9789464369946– 240p
Verschijnt: 24 april 2023

Persbericht: Uitgeverij Ertsberg

Geplaatst op: 31 maart 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen