Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
The Ghentist
Fiets en ontdek Sint-Laureins Boer zoekt Bank

‘Fiets en Ontdek’ langs locaties van ‘Boer zoekt Bank’

Op Pinkstermaandag kan je in Sint-Laureins op de fiets springen voor een bewegwijzerde tocht langs alle 6 locaties van ‘Boer zoekt Bank’. ‘Boer zoekt Bank’ is het project waarbij boeren een picknick bank bij hun bedrijf zetten om contact te leggen met toeristen en passanten.

Ook tijdens deze fietstocht kan je uitgebreid kennis maken met de boeren, hun werk en de producten die ze daarbij afleveren. Enkele horecazaken langs de 45 km lange route zorgen voor rust en verfrissing, de fanfares van Watervliet en Bentille voor de nodige ambiance.

Vooraf inschrijven vereist: www.sint-laureins.be/fiets-en-ontdek, beeld: www.sint-laureins.be

De boeren van ‘Boer zoekt Bank’:

  • Boer Steven, Moerstraat 28, Bentille (langs de baan tussen Eeklo en Bentille, vlakbij het fietstraject tussen -het groenwitte- fietsknooppunt 76 en 85)
  • Familie Willems, Kantijne 6, Sint-Margriete  (tussen fietsknooppunt 90 en 86, vanaf Sint-Laureins even voorbij het Leopoldskanaal)
  • Tim en Noël De Causmaecker, Rovershoek 4, Waterland-Oudeman (straatje in, op 300 meter van de route tussen fietsknooppunt 44 en 42)
  • Schapen- en geitenboerderij De Margriete, Hontseindestraat 129 Sint-Margriete (tussen fietsknooppunt 83 en 41)
  • Vier landbouwbedrijven in de Molenkreekstraat, namelijk de families Noë, Van Leeuwe, Baecke en Herrebout. (op het fietstraject 41-42-43)
  • Landbouwbedrijf Remi Ryckaert,  Blekkersdijk 31 in Watervliet (omgeving knooppunt 47)
Geplaatst op: 22 mei 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen