Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Gemeentekermis 2022 Lovendegem

Gemeentekermis Lovendegem 2022

De kermis opent traditioneel met een feest op 12 augustus voor de Lovendegemse senioren die vermaakt zullen worden door Christoff. Later die dag is er nog de opening van de tentoonstelling ‘100 jaar landbouw en landelijke gilde Lovendegem’. ‘s Avonds ambiance verzekerd met DSTRKT: house en techno, cold drinks en good vibes.

Op zaterdag kan je naar de rommelmarkt, kinderen kunnen zich uitleven in het Kinderspeeldorp en Jean Bosco Safari sluit de dag af. Zondag volgt een aperitiefconcert van Loko en versterkt een eetfestijn de inwendige mens. Kinderanimatie is er met Clown Rocky. Super Shake zorgt voor een swingend slot van de dag.

Maandag 15 mei is er een plechtige dienst voor de overledenen alsook militaire en burgerlijke slachtoffers van beide wereldoorlogen. ‘s Avonds laat om 22u wordt de kermis afgesloten met vuurwerk.

Alle info kan gevonden worden op www.gemeentekermislovendegem.be.

Geplaatst op: 27 juli 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen