Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

GO! Leefschool Het Droomschip viert 25-jarig bestaan

Leefschool Het Droomschip bestaat dit schooljaar 25 jaar en dat vieren ze met een schoolfeest op zaterdag 14 mei. De hele week worden de kinderen in Fata Morgana stijl door 5 bekende Vlamingen uitgedaagd. Door de opdrachten tot een goed einde te brengen kunnen de leerlingen 5 sterren verdienen die op het schoolfeest om 16u uitgereikt worden door de burgemeester van Eeklo, Luc Vandevelde.

Ketnetter Jelle Mels van Karrewiet, Jeroom, Lala Koala, muzikant Wouter Berlaen en acteur Andres Doise ( Mats) van GameKeepers daagden Het Droomschip uit. Wordt de school een 5-sterren school? Slagen ze er in om een stoet met 5 grote papier maché zeedieren en 20 figuranten te maken; op vrijdag een groot buffet met 25 verschillende gerechten voor de buurtbewoners te organiseren; met Strava het getal 25 te fietsen; een medley van 25 liedjes te maken; op 25 verschillende plekken in Eeklo een flashmob te doen?

Ontdek het samen met de Droomschippers en kom met ons meevieren op zaterdag 14 mei vanaf 14u!

Persbericht: Leefschool Het Droomschip

Geplaatst op: 11 mei 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen