Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.
Foto: © Meetjeslandse Triathlon Vereniging

Meetjeslandse Triathlon Vereniging organiseert op 8 oktober Lembeekse bosduatlon

Met dank aan en in samenwerking met de gemeente Kaprijke en diverse sponsors dendert zaterdag 8 oktober de 23ste MTV Lembeekse Bosduatlon door de Lembeekse bossen: 4km lopen, 24km MTB, en nog eens 2km lopen. Start, aankomst en wisselzone bevinden zich zoals steeds op de parking in de Tragelstraat vooraan de Lembeekse bossen.

Het loopparcours (ronde van 2km) en het mountainbikeparcours (ronde van 7,5km op 1km na onverhard) trekken door de bossen. Net als vorige jaren is de wedstrijd volzet met 30 duo’s en 120 individuele deelnemers.

Verder is er een Just For Fun- reeks (6j tot 15j met begeleiding), een Kinderduatlon (9 tot 11 j) en een Jongerenduatlon (12j tot 15j). Er is voor hen geen tijdsopname, maar deels begeleide proeven. Ook deze reeksen zijn volzet waardoor 80 kinderen en jongeren zullen proeven van hun – voor velen eerste – duatlonervaring.

Dagschema

Zaterdag 1 oktober
10u30: parcoursverkenning

Zaterdag 8 oktober Bosduatlon
12u30: Just for Fun kinderreeks
13u: Kinder duatlon
13u30: Jongeren duatlon
14u: opening wisselzone + verkeersvrij parcours
15u: start wedstrijd, podia na de aankomst van de laatste deelnemer bij de wisselzone.

Podia

Laatste man en vrouw, overall vrouwen en mannen, 40+ mannen en vrouwen, inwoners Kaprijke/Lembeke, U23 algemeen, eerste duo heren, mannen, en gemend. Er volgt een podiumceremonie met podiumplaatsen na de aankomst van de laatste deelnemer.

Inschrijven: www.meetjeslandsetriathlon.be
Persbericht: Meetjeslandse Triathlon Vereniging
Foto: Luc De Smaele

Geplaatst op: 30 september 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen