Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Online community brengt voor de tweede keer Star Wars verzamelaars samen

Online community Vintage Star Wars Belgium organiseert op zaterdag 25 juni voor de tweede maal een Meet & Greet in zaal Kadans in Aalter. Voor Star Wars verzamelaars zijn grote beurzen vaak niet meer interessant. Het evenement geeft daarom zowel vintage als moderne Star Wars verzamelaars de kans om elkaar te leren kennen en holy grails te ontdekken in een intieme sfeer.

De online community is voor Star Wars collectors dé plaats om hun verzamelstukken te tonen en verhandelen. Dit creëert een sterke, virtuele band tussen de hobbyisten. Een band die ook in het echt kan voortbestaan door elkaar in levende lijve te ontmoeten. Vintage Star Wars Belgium is daarom overtuigd dat Star Wars evenementen anders aangepakt moeten worden.

“Voor verzamelaars zijn de grote evenementen niet altijd interessant meer. Wij zijn klein, laagdrempelig, nobel, en richten ons op de specialisten-verzamelaars.” aldus Tom Boute, organisator en oprichter van Vintage Star Wars Belgium.

Naast de kans om gelijkgezinden te leren kennen zijn er ook tal van andere activiteiten. Star Wars dealers bieden de dag zelf unieke verzamelitems aan. Breid je leger Stormtroopers uit of vind die éne one-of-a-kind. De bekende Belgische Star Wars fanclub TeeKay-421 en professioneel verklede personages van The Belgian Garrison of the 501st legion zijn aanwezig om de Meet & Greet in galaxy sfeer compleet te maken. Check de website voor alle details.

A galaxy far far away

Niet enkel leden van de online community Vintage Star Wars Belgium, maar iedereen die houdt van Star Wars, klein of groot, is welkom. Wie een early-bird ticket kocht maakt kans om prijzen te winnen én krijgt bij aankomst een gepersonaliseerde naambadge. Een snelle ijsbreker aangezien fervente liefhebbers elkaar makkelijk kunnen herkennen en aanspreken.

Verzamelaars over de hele wereld

George Lucas creëerde in 1977 de eerste Star Wars film: ‘A New Hope’. Het groeiende succes bracht al snel meer episodes met zich mee en Star Wars groeide uit tot een fenomeen in de popcultuur. Vandaag de dag verzamelen fans over de hele wereld zowel vintage als moderne items. Ook België is niet ontglipt aan deze rage, waar verzamelaars onder andere in de Facebookgroep Vintage Star Wars Belgium items verkopen, aankopen en ruilen. Met deze meet & greet krijgen collectors uit België en omstreken eindelijk de kans om elkaar in het echt te ontmoeten en vriendschappen te smeden.

De meet & greet vindt plaats op 25 juni van 10.00 tot 18.00 uur in zaal Kadans, Stationsstraat 71, 9880 Aalter. Inkom bedraagt 9 euro. Alle info vind je op de website. Zelf Vintage Star Wars collector? Word lid van Vintage Star Wars Belgium op Facebook.

Persbericht: Tom Boute / Vintage Star Wars Belgium

Geplaatst op: 09 juni 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen