Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.

Spanning stijgt in Ertvelde voor Singing Masks

Op zondag 3 juli presenteert Zomerfeest Ertvelde een eigen editie van het populaire tv programma ‘The Masked SInger’. We transformeerden 6 bekende Ertveldenaren in 6 nieuwe figuren: Pommetje, Froggie, Unicorn, Panda, Neintju en Bloempie. De ganse maand juni geven we via onze Facebookpagina en website hints en tips weg en kunnen de Ertveldenaren raden wie er achter de maskers verscholen zit.

Het idee van The Masked Singer is er een van Shona Bral, die deel uitmaakt van de kerngroep van Zomerfeest Ertvelde. Shona: “De voorbije maanden wisten we 6 gekende Ertveldenaren te strikken voor ons initiatief. Bekende mannen en vrouwen uit verschillende leeftijdsgroepen. Iedereen zal er zeker een aantal van kennen”.

Om haar ambitieuze plan te realiseren sloeg Shona de handen in elkaar met Johan Engels van Noloxbox, een Ertveldse producer die professioneel al menig artiest op radio en tv heeft gezet. Als dorpsgenoot was Johan meteen gewonnen voor het zotte idee. Hij nodigde de kandidaten uit in zijn studio om een paar ‘basics’ aan te leren.

Johan: “Bijzonder om te zien hoe de kandidaten uit hun comfortzone stappen. Het zijn allemaal Ertveldenaren die totaal niet met ‘optreden’ of een muzikale carrière bezig zijn. En als ik eerlijk ben: ik ben verrast van hun nummerkeuze én van hun prestatie! Wat ik hier in mijn studio hoorde tijdens de mini-coachingsessies, stemde mij zeer positief. Elk ‘masker’ koos voor een stevig ambiancenummer. Ik ben er gerust in: het gaat knallen! Ertvelde zal opkijken van het resultaat!”

De zes ‘Singing Masks’ worden op zondagavond 3 juli om 20u tijdens de liveshow aan het publiek getoond en tijdens de show ook ontmaskerd. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door de sympathieke Eekloose presentator en muzikant Geert Faes.

Chris Coene, die de avond ervoor nog te zien is bij Never2Late, zal tijdens de show een paar nummers brengen, maar hoogtepunt zijn vanzelfsprekend de maskers, met hun zelf ingezongen nummer! Verwacht je aan een paar stevige verrassingen en een spetterende avond!

Hoe doe je mee?

Tot zaterdagavond 2 juli kan je via www.zomerfeestertvelde.be meeraden wie onze Singing Masks zijn. Tijdens de live show wordt er één winnaar per Masker uitgeloot. Alle inzendingen met 6 juiste namen, gaan in een aparte urne en maken kans op de superprijs.

Je kan per e-mail adres 2 keer mee doen. Dus als je na je eerste inzending van gedacht verandert, heb je een tweede kans. Wil je daarna nog stemmen, dan zal het via een ander adres moeten.

Persbericht van vzw Viva Ertvelde. Meer info op www.zomerfeestertvelde.be

Geplaatst op: 03 juni 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen