Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.
Foto: © Stoomtrein Maldegem

Stoomtreinfestival Maldegem

Na 2 jaar Covid-19 is er op 30 april en 1 mei opnieuw een Stoomtreinfestival in Maldegem. Wie dacht dat stoomtreinen niet meer bestonden, op het festival ontvangt het museumstation in Maldegem maar liefst 6 werkende stoomtreinen, en dit in 2022!

Men kan ook reizen naar het NMBS-station van Eeklo en daar op de stoomtrein stappen. Aan het station van Eeklo is er ook een grote parking.

Het publiek rijdt mee in retro wagons op houten banken, zoals toen. In Maldegem is er een spoorwegbeurs met miniaturen, boeken, DVD’s en treinspeelgoed. Kleine stoomtoestellen, en zelfs auto’s op stoom, tonen u de wereld van de stoom.

Verder ontdekt u treinmaterieel uit de beroemde Trans Europa Express en de Orient Expres, zoals een ‘bulldog’-sneltreindiesellocomotief, een restaurantrijtuig uit de tijd van Hercule Poirot en een INOX rijtuig ‘Amsterdam-Brussel-Parijs’.

Standjes met eten en drinken maken deze unieke dag naar het verleden voor jong en oud compleet. Meer info op www.stoomtreinmaldegem.be

Persbericht: Stoomtreinfestival Maldegem

Geplaatst op: 20 april 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen

Contact

E-mailadressen worden niet gedeeld met derde partijen
* verplichte velden

Bedrijvengids

Op zoek naar een vakman- of vrouw voor jouw project?
Zoek niet verder! Meetjeslander.be verzamelt voor jou alle vakmensen in de regio. Maak je keuze uit onderstaande vakgebieden.