Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Triatlon Eeklo met vraag naar seingevers

Op zondag 26 juni is er opnieuw de Van den Braembussche Triathlon in Eeklo. Een sfeervolle kwarttriatlon, georganiseerd door de Meetjeslandse Triathlon Vereniging. Door corona moesten we onze wedstrijd de vorige twee jaar telkens schrappen.

Dat heeft zeker financieel zijn gevolgen gehad voor de club. Meer nog vonden we het heel erg jammer om onze clubgenoten en atleten die jaar na jaar naar onze wedstrijd afzakken, teleur te moeten stellen. Onze wedstrijd staat bekend als een heel laagdrempelige wedstrijd waarbij elke atleet met een mooie natura prijs naar huis gaat.

Dit jaar zijn we dus terug. Al 160 atleten hebben zich ingeschreven. Met nog enkele weken te gaan, rekenen we erop dat we opnieuw volledig uitverkocht zullen zijn (250 plaatsen). Nieuw dit jaar is dat ook trio’s zich kunnen inschrijven waarbij drie atleten élk een sportdiscipline voor hun rekening nemen.

Het merendeel van de atleten werkt de wedstrijd nog altijd in hun eentje af: 1000 meter zwemmen in de Eeklose vaart, 40 kilometer fietsen (2 lussen) door de lichtglooiende streek richting Maldegem en 10 kilometer lopen (3 lussen) in het industriepark van Eeklo. Dit op een verkeersvrij parcours.

Alle info over de wedstrijd én inschrijven: www.meetjeslandsetriathlon.be/triathlon-eeklo/

Seingevers gezocht

Net als zoveel andere sportclubs merken we echter dat het sinds corona heel erg moeilijk geworden is om aan voldoende seingevers te geraken. We hebben er het raden naar waarom sommige seingevers hebben afgehaakt. We horen bij andere wedstrijden dat zij met dezelfde problemen kampen. Concreet zoeken we nog een 10-tal seingevers. Zij krijgen een kleine vergoeding (20 euro), een lunchpakket en drankbonnetjes.

Voor vragen: organisator Philippe De Wispelaere 0486 22 66 02
Persbericht + affiche: Meetjeslandse Triathlon Vereniging

Geplaatst op: 01 juni 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen