Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Zomerfeest Ertvelde 2022 strikt winnares Camille Dhont van The Masked Singer

Camille Dhont, winnares van The Masked Singer (2022), wordt de headliner van Zomerfeest Ertvelde 2022. “Na twee afgeslankte versies omwille van COVID, mag het eens stevig knallen!”, dixit de organisatoren. Van een illustere onbekende zong Camille Dhont zich de voorbije jaren tot hitsensatie in de Vlaamse muziekwereld.

Bekend van Like Me, hits met Regi Penxten (Vergeet de tijd), eigen werk (Vuurwerk), Liefde voor muziek en The Masked Singer (winnaar 2022), moet je al van een andere planeet zijn om haar niet aan het werk te hebben gezien. Op zondagavond 3 juli staat ze live op het Zomerfeestpodium in Ertvelde. 

Ertveldse versie van The Masked Singer

Voorafgaand aan haar optreden bereiden de organisatoren ook een eigen versie voor van The Masked Singer met 6 Ertveldse kandidaten. De voorbereiding voor ‘The Singing Masks’ verloopt in de uiterste geheimhouding, maar draait inmiddels op volle toeren. Kostuums, kandidaten en filmpjes worden klaargestoomd.

Vanaf juni 2022 zal het publiek via de zomerfeestwebsite tips en filmfragmenten toegespeeld krijgen over de kandidaten en kunnen stemmen. Op het Zomerfeest zelf worden ‘The Singing Masks’ ontmaskerd.

Persbericht van vzw Viva Ertvelde. Meer info op www.zomerfeestertvelde.be

Geplaatst op: 19 maart 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen