Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.
Foto: © Atelier in Beeld/Kunstwerkt

Atelier in Beeld Meetjesland

Op 6 en 7 mei 2023 organiseert Kunstwerkt opnieuw Atelier in Beeld. In heel Vlaanderen en Brussel zwaaien dan weer de deuren van ateliers open. Ook in het Meetjesland en regio Gent kan je weer op bezoek bij deelnemende kunstenaars. Alle ateliers zijn dan gratis en zonder reservatie te bezoeken.   

Wanneer?

zaterdag 6 mei:   14u – 18u 19u – 22u
zondag 7 mei:  11u – 17u

Meer dan 2200 kunstenaars openen de deuren van bijna 1500 ateliers. Als bezoeker ontdek je tijdens Atelier in beeld nieuw werk, ontmoet je kunstenaars en krijg je een unieke inkijk in hun werkproces. Als kunstenaar zijn de open studiodagen een laagdrempelige manier om je werk en je werkplek aan een (nieuw) publiek te laten zien.

Het atelier is de plek waar beeldend werk wordt gemaakt.Het is een werkplek waar je de sporen ziet van het maakproces: penselen en klodders verf, geslepen potloden en potloodschilfers, weefgetouwen en garen, resten klei en een pottenbakkersschijf, een drukpers en inktvlekken… Bezoekers zien waar en hoe het werk ontstaat.

Sommige kunstenaars werken in een grote loods, een aparte kamer thuis, een leegstaand pand of gewoon aan de keukentafel. Alles kan, zolang het je vaste werkruimte is!

Zowel individuele ateliers, groepsateliers, ateliers van collectieven, ateliers van deeltijds kunstonderwijs, organisaties of zorginstellingen met een atelierwerking… kunnen deelnemen.

Info: www.atelierinbeeld.be

Geplaatst op: 20 april 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen