Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Foto: © Vintage Star Wars Belgium

Derde keer Star Wars beurs in zaal Kadans Aalter

Online community Vintage Star Wars Belgium organiseert op zaterdag 24 juni 2023 voor de derde maal een Star Wars speelgoedbeurs in zaal Kadans in Aalter. De online community is voor Star Wars collectors dé plaats om hun verzamelstukken te tonen en verhandelen. Dit creëert een sterke, virtuele band tussen de hobbyisten. Een band die ook in het echt kan voortbestaan door elkaar in levende lijve te ontmoeten.

Het is meer dan zomaar een verkoopbeurs, op deze ‘Meet & Greet 3’ komen verzamelaars uit alle hoeken van België (en Nederland) om hun items uit te wisselen met elkaar. Sommige dealers komen helemaal uit UK tot hier met hun collectables. Vintage Star Wars Belgium wil in de eerste plaats dat ze elkaar allemaal leren kennen.

“Voor verzamelaars zijn de grote evenementen niet altijd interessant meer. Wij zijn klein, laagdrempelig, nobel, en richten ons op de specialisten-verzamelaars.” aldus Tom Boute, organisator en oprichter van Vintage Star Wars Belgium.

Naast de kans om gelijkgezinden te leren kennen zijn er ook tal van andere activiteiten. Star Wars dealers bieden de dag zelf unieke verzamelitems aan. Breid je leger Stormtroopers uit of vind dat ene stuk dat nog ontbreekt in je verzameling. De bekende Belgische Star Wars fanclub TeeKay-421 en professioneel verklede personages van The Belgian Garrison of the 501st legion zijn aanwezig om de deze beurs in galaxy sfeer compleet te maken.

A galaxy far far away

Niet enkel leden van de online community Vintage Star Wars Belgium, maar iedereen die houdt van Star Wars, klein of groot, is welkom. Wie een early-bird ticket kocht maakt kans om prijzen te winnen én krijgt bij aankomst een gepersonaliseerde naambadge. De badges zijn ondertussen ook al ware collector items geworden. En het is een snelle ijsbreker aangezien fervente liefhebbers elkaar makkelijk kunnen herkennen en aanspreken. 

Verzamelaars over de hele wereld

George Lucas creëerde in 1977 de eerste Star Wars film: ‘A New Hope’. Het groeiende succes bracht al snel meer episodes met zich mee en Star Wars groeide uit tot een fenomeen in de popcultuur.

Vandaag de dag verzamelen fans over de hele wereld zowel vintage als moderne items. Ook België is niet ontglipt aan deze rage, waar verzamelaars onder andere in de Facebookgroep Vintage Star Wars Belgium items verkopen, aankopen en ruilen. Met deze meet & greet krijgen collectors uit België en omstreken eindelijk de kans om elkaar in het echt te ontmoeten en vriendschappen te smeden.

PRAKTISCH

De meet & greet vindt plaats op zaterdag 24 juni
Timing: 
van 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: zaal Kadans, Stationsstraat 71, 9880 Aalter
Inkom: 9 euro.

Alle info vind je op vintagestarwars.be.
Bron: persbericht Stille Bliksem/Vintage Star Wars Belgium

Geplaatst op: 31 mei 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen