Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Modelbouwbeurs Eeklo
Foto: © Modelbouwbeurs Eeklo

Modelbouwbeurs Eeklo terug van weggeweest

Op 5 maart organiseert Modelbouwclub Eeklo opnieuw de jaarlijkse modelbouwbeurs in feestzaal het Sparrenhof te Eeklo. Na enkele moeilijke jaren wordt de draad opnieuw opgepikt en is iedereen welkom om onze hobby te bewonderen. Zoals steeds zijn er verschillende clubs uit binnen – en buitenland aanwezig om hun werk tentoon te stellen en gretig uitleg te geven aan het publiek.

De tijd dat modelbouw gelijk werd gesteld met het samenkleven en schilderen van een plastiek kit ligt reeds ver achter ons. De industrie rond de hobby is gigantisch. De gekende kleurrijke dozen met meestal plastiek kits zijn er nog altijd en zijn nu meestal het startpunt van een model.

Doorheen de jaren is er een aftermarket ontstaan om updates uit te voeren  tijdens het bouwen. Modelbouw is ondertussen 50% opzoekwerk en 50% bouwen. Velen specialiseren zich in een bepaald thema of een bepaalde techniek.

Om de hobby zo breed mogelijk te belichten is er dit jaar opnieuw een afvaardiging met werkende miniaturen op stoom. Een krachttoer, want deze modellen worden volledig van nul opgebouwd aan de hand van een complex technisch plan. Elk onderdeel wordt met de hand gemaakt. Meestal zijn het stoomlocomotieven die kunnen rijden op spoor en krachtig  genoeg zijn om passagiers mee te nemen.

Dus, ben je een Star Wars fan of ben je geïnteresseerd in militaire voertuigen, figuren, diorama’s, vrachtwagens, burgervoertuigen, breng ons een bezoekje. Wie weet verlaat je de beurs met een doos onder de arm, want er is ook een uitgebreide verkoopstand.

Modelbouwbeurs te Eeklo op zondag 5 maart
Feestzaal Sparrenhof
Brugse Steenweg 183
9900 Eeklo
De deuren zijn open vanaf 10 h en sluiten om 18 h. Toegang is gratis.

Persbericht: Modelbouwclub Eeklo

Geplaatst op: 05 februari 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen