Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.
Foto: © CC De Herbakker

Open Call van cultuurcentrum De Herbakker

CC De Herbakker viert 30x30x30. Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024 opent het gerenoveerde cultuurcentrum de deuren met een verjaardagsfeest voor zijn 30-jarig bestaan. We brengen het gebouw tot leven en nemen het publiek mee op sleeptouw waarbij alle hoeken en kantjes in de kijker worden gezet. Het cultuurcentrum doet hierbij een oproep naar iedereen liefhebber of professioneel, collectief of individueel om een aktiviteit te lanceren en uit te voeren.

Bedoeling is om tijdens het openingsweekend een gevarieerd, multidisciplinair en uitdagend programma van 30 activiteiten van minimum 30 minuten gedurende 30 uur te bregen. De activiteiten vinden doorlopend en naast elkaar plaats. Jouw activiteit duurt dus 30 minuten maar kan meerdere keren getoond worden aan het publiek. Alle ruimtes van het gebouw kunnen hierbij benut worden.

Praktisch

  • Dien je idee in via deze pagina tot en met 15 augustus.  
  • Een werkgroep selecteert de ingediende voorstellen en stelt daaruit een programma samen van 30 activiteiten. In september worden de geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Het cultuurcentrum streeft ernaar zoveel mogelijk mensen een plek te kunnen geven.

Bron: nieuwsbrief CC De Herbakker

Geplaatst op: 08 juni 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen