Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.
Foto: © Jelena Scheipers

Optredens koor Bon Ami uitverkocht, derde concert ingelast

Op 4 en 5 februari 2023 treedt koor Bon Ami op in zaal De Kring in Waarschoot. Het gezelschap is populair want beide avonden zijn uitverkocht, waardoor men zich genoodzaakt zag een derde concert op vrijdag 3 februari in te lassen. Het concert begint om 20u en de tickets vliegen de deur uit. Snel zijn is de boodschap. Lees verder voor meer info.

Met meer dan 70 zangers en zangeressen is het Lievegems popkoor Bon Ami al sinds de start in 2020 een groot succes. De ambitie was duidelijk: wekelijks zangplezier met jaarlijks enkele optredens.

Die ambitie is nu werkelijkheid. In juni vorig jaar organiseerde het koor een eerste, beperkt concert dat op een mum van tijd uitverkocht was. Dat smaakte zeker naar meer en dus organiseert het koor nu een nieuwe reeks concerten.

Iedereen in Lievegem heeft ondertussen wel gehoord van koor Bon Ami en dus werd het tijd om zich te laten horen. Hoe kan dit beter dan in de vorm van een muzikaal verhaal? “De rode draad in ons concert is het Boek van Bon Ami.” aldus dirigent Jacob Vermeire. “Tijdens dit muzikaal verhaal vertellen we het ontstaan van ons koor, hoe de globale pandemie ons tijdelijk stil liet staan, maar vooral hoe het koor een succes werd. Dit allemaal door middel van prachtige muziek, ondersteund door mijn eigen band By Far.”

“Het is belangrijk dat mensen ons verhaal kennen.” vervolgt voorzitter Johan Vermeire. “Zonder mensen geen koor en wij kunnen week na week rekenen op een heel grote familie van meer dan 70 zangers en zangeressen. Dit concert is ook een kans voor hen om aan iedereen te tonen hoever we al staan met ons koor en al zeg ik het zelf: het is zeker de moeite.”

Tickets en meer info via info@koorbonami.be of 0472 72 51 69.

Persbericht: koor Bon Ami.

Geplaatst op: 11 januari 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen