Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.
Foto: © De Messe Overslag

Poppentheater Hendrick De Vos brengt Riddertje Riddelhof in De Messe Overslag

Poppentheater Hendrick De Vos brengt het verhaal van de held Ridder Riddelhof. Stap in een wereld vol magie en ontdek de mooiste marionetten en lichteffecten, de prachtige live muziek in een prachtig middeleeuws decor in de kerk. Hendrick De Vos is een reizend poppen- en figurentheater dat speelt in theaters, scholen, buurthuizen, kinderdagverblijven, bibliotheken, bedrijven, festivals, enz.

Alle poppen, decors en attributen worden in het eigen atelier gemaakt en de verhalen en liedjes worden door de poppenspelers geschreven en gecomponeerd. Het theater speelt voorstellingen voor kinderen van 4 tot 99 jaar.

Kinderen krijgen in onze voorstellingen een kunstzinnige en originele ervaring aangeboden. Hun manier van kijken, luisteren en meebeleven inspireert ons steeds opnieuw. Volwassen worden dan weer poëtisch verwend en tot ontroering gebracht.

Het prachtige stuk Riddertje Riddelhof werd al vele malen met groot succes uitgevoerd. Op 30 december wordt dit stuk voor de allerlaatste keer uitgevoerd. Zeker en vast de moeite waard om er op 30 december bij te zijn De Messe (kerk Overslag).

Tickets via tickets.demesse.be

Geplaatst op: 19 december 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen