Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Het Bladmotief Eeklo
Foto: © Het Bladmotief/Petra Matthys

Radio 2 op bezoek bij Het Bladmotief in Eeklo

Tijdens de Dag van de Ambachten op 19 november kan je bij Het Bladmotief in Eeklo het werk van meesterflorist Petra Matthys ontdekken. Er worden verschillende technieken getoond en uitgelegd hoe die toegepast worden in de bloemsierkunst. Wie wil kan zelf aan de slag gaan om een eigen creatie te maken. Maar er is meer: Radio 2 komt op bezoek en zal tussen 13u en 16u live gaan.

De ontwerpen voor de les van december en de workshop Kerst worden getoond. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om te komen proeven van een b(l)oeiende florale wereld. Het atelier zal volledig in kerstsfeer ingericht zijn en sommige stukken worden te koop aangeboden. Kom je graag even langs voor meer uitleg met betrekking tot de lessen ben je uiteraard ook van harte welkom!

Over Het Bladmotief

“De natuur ervaren in al zijn facetten is een constante in mijn leven. Naast de liefde voor lesgeven en  bloemen vind je me dan ook vaak terug in het bos. Wandelen, hiken, lopen, bosbaden… Regelmatig een ademcirkel bijwonen en af en toe wat meridiaan Chi Kung horen ook bij mijn ontspanning”, aldus Petra Matthys.

“Als kind wou ik later juf worden en ik ben dankbaar dat ik door mijn passie voor het lesgeven en de liefde voor bloemen én de natuur mijn kennis kan doorgeven en mensen kan inspireren. Dat is meteen ook mijn “WHY”, waarom ik doe wat ik doe. Het kunnen en mogen ontplooien van je creativiteit is in deze digitale tijd méér dan noodzakelijk. Verstillen, vertragen, ontprikkelen en deconnecteren… Terug naar de essentie. Je kan me eveneens heel dikwijls spotten met een goed boek in de hand over gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit … met daarbij een heerlijk geurende koffie en een stukje pure chocolade natuurlijk.”

Alle praktische info vind je op: https://dagvandeambachten.be/nl/artisan/petra-matthys

Geplaatst op: 10 november 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen