Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Steam Village Maldegem

Op zondag 17 september kan je naar Steam Village in het Sint-Annapark in Maldegem. Het eerste steampunk event in Vlaanderen wordt georganiseerd door het Maldegemse ‘Comite van Initiatief’.

Steampunk is een subgenre van fantasie en speculatieve fictie. De term verwijst naar verhalen die zich afspelen in een tijd waarin stoomkracht nog de primaire krachtbron was

Deze verhalen bevatten elementen van sciencefiction of fantasy, zoals futuristische uitvindingen en machines, of echt bestaande machines, zoals computers, die veel eerder worden uitgevonden dan in werkelijkheid. In onze constructies geven we de voorkeur aan metaal en stoom.

Maak een ritje mee met de ‘Steampunk’ Express dat vertrekt om 14.10u stipt in het Stoomcentrum (graag aanwezig om 13.45u). Reserveren kan hier.

Deelnemers die volledig in Steampunk outfit zijn kunnen gratis meerijden en bieden zich om 13.45u aan bij Stoomtrein Maldegem-Eeklo.

Geplaatst op: 15 september 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen