Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Tweede Editie van het Evergems Filmfestival

Film- en cultuurliefhebbers kunnen zich verheugen, want Evergem zal op 23 september 2023 het toneel zijn van een uniek evenement: het tweede Openlucht Filmfestival in Evergem. Het oudercomité van de gemeentelijke basisschool in Evergem nodigt iedereen uit om een dag vol film, lekkernijen en gemeenschap te beleven. Lees verder om het programma te ontdekken.

Toegankelijk voor iedereen
Het Evergems Filmfestival is er voor iedereen: jong en oud, groot en klein. “Het is onze missie om film dichter bij de mensen te brengen en te laten zien dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk zijn,” aldus het organiserend comité. Het festivalterrein is bovendien goed bereikbaar voor alle bezoekers, of je nu met de auto komt, te voet gaat, op de fiets stapt of je skateboard pakt.

Programma

  • 9u30: Huisdiergeheimen 2
  • 13u30: The Super Mario Bros. Movie
  • 16u30: The Batman
  • 21u: Zillion

Prijs
7 euro voor kinderen
9 euro voor volwassenen (18+)
Versnaperingen vanaf 1 euro 

Bereikbaarheid
Het filmfestivalterrein is gelegen in de moestuin van het Kasteel van Wippelgem en eenvoudig bereikbaar via verschillende vervoersmogelijkheden.

Er zullen strikte veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen om de veiligheid en het welzijn van alle bezoekers te waarborgen. Ook is er een sterke focus op duurzaamheid, met onder meer lokale versnaperingen en vegetarische alternatieven.

De organisatie kijkt er naar uit om iedereen te verwelkomen op dit unieke culturele evenement dat belooft een feest te worden voor de hele gemeenschap.

Kaarten worden online verkocht. Voor meer informatie, bezoek onze Facebookpagina – Filmfest Evergem.

Persbericht: Filmfestival Evergem – Oudercomité GBS Evergem

Geplaatst op: 29 augustus 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen