Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.
WeitjeRock 2023
Foto: © Stichting WeitjeRock

Volledig programma WeitjeRock 2023 bekend

Het programma voor WeitjeRock 2023 is rond. De organisatie voegde nog 4 nieuwe namen toe op vrijdag en 3 voor de silent disco op zaterdag. Geen reden dus om niet de grens over te gaan richting Ijzendijke het laatste weekend van juli. Kamperen behoort ook tot de mogelijkheden.

Programma WeitjeRock 2023

Vrijdag 28 juli

Joost van Bellen / Push / Mooglie / Beswerda / M@gneto / Tunnelvision

Op vrijdag komt zelfbenoemd techno dino Joost van Bellen de Tivoli op zijn kop zetten! Hij krijgt gezelschap van de fransman Mooglie en de uit Rotterdam afkomstige Beswerda. Beiden getekend bij het gerenommeerde label Afterlife. Daarnaast mag WeitjeRock resident dj M@gneto natuurlijk ook niet ontbreken op het affiche.

Zaterdag 29 juli

Warhaus / RONDÉ / The Haunted Youth / Van Dik Hout / Coloray / School is Cool / Sloper / RHEA / Kits With Buns / Elephant / Mayorga / Rosann / Sonic Whip / Matt Albrex / Proudmich / MagiK

Op zaterdag 29 juli tot ongeveer 18:30 staat de Petit Paris tent volledig in het teken van kinderen/jongeren/het gezin. Achter de schermen werken WeitjeRock en Cultuureducatie Zeeuws Vlaanderen samen aan een middag vullend programma. Kinderen onder de 12 jaar krijgen, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang tot het terrein.

’s Avonds wordt de Petit Paris tent weer omgebouwd tot een silent disco en kan er weer gedanst worden op dampende beats. Maak je op voor een warme avond, want dit jaar komen Proudmich, MagiK en Matt Albrex de dansvloer heet maken!

Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Er zijn losse dagkaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen evenals een combiticket voor beide dagen.

Meer info: www.weitjerock.com
Bron: persbericht organisatie

Geplaatst op: 14 mei 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen