Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Panini ruilbeurs voetbal/wielrennen Eeklo
Foto: © Ruilbeurs Panini Eeklo

Eeklo: centrum voor Panini sticker verzamelaars

Voetbal- en wielerfanaten die op zoek zijn naar de bekende Panini stickers en kaarten kunnen op zaterdag 10 februari 2024 terug hun favoriete hobby beoefenen op het 7e internationale ruil evenement te Eeklo. Niet alleen de panini verzamelaars komen aan hun trekken, ook de verzamelaars van voetbal en wieler foto’s, tijdschriften, kaarten, prenten en andere memorabilia kunnen terecht op de ruilbeurs.

Met bezoekers en standhouders uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Kroatië is de beurs ondertussen uitgegroeid tot de grootste Panini ruilbeurs in België.

Record editie

“De ruilbeurs is wederom op weg een record aantal standhouders en bezoekers te mogen ontvangen. Na de verhuis naar een grotere evenementenzaal van het Sparrenhof in Eeklo was de vorige editie door de grote vraag naar standplaatsen snel volzet” zeggen organisatoren Geert De Roo en Gert Boute.

Er worden voor de nieuwe editie terug extra tafels voorzien om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. De beurs vindt plaats op 10 februari 2024 in de zalen van het Sparrenhof, Brugsesteenweg 183 in Eeklo.

Praktisch:
Bezoekers kunnen er terecht vanaf 08u30 tot 13 uur.
Toegang: 4€ , Kinderen -12j: gratis.
Info en reservaties: 0494 93 57 76 of ruilbeurseeklo@hotmail.com

Over Panini stickers en subcultuur:
Panini-stickers zijn een cultureel fenomeen dat zijn oorsprong vindt in Italië in de jaren 60. Het bedrijf dat deze stickers produceert, Panini, werd opgericht door de gebroeders Benito en Giuseppe Panini in Modena, Italië, in 1961. Hun eerste producten waren stickers van voetballers, en ze begonnen al snel met het uitbreiden van hun assortiment naar verschillende sporten en andere onderwerpen.

De populariteit van Panini-stickers nam snel toe, vooral onder kinderen en verzamelaars. Het concept was eenvoudig: mensen kochten pakjes met stickers die ze in albums konden plakken. Deze albums waren meestal thematisch, bijvoorbeeld gericht op een specifiek sportevenement zoals het wereldkampioenschap voetbal of op een bepaalde sportcompetitie.

In de loop der jaren heeft Panini zijn assortiment uitgebreid naar allerlei onderwerpen, waaronder stripfiguren, televisieseries, films en populaire culturele fenomenen. Het verzamelen en ruilen van Panini-stickers is een wereldwijd verschijnsel geworden, met fanatieke verzamelaars die op zoek zijn naar zeldzame exemplaren om hun collecties compleet te maken. Panini heeft ook verschillende innovaties geïntroduceerd, waaronder speciale stickers met glimmende afbeeldingen, hologrammen en zelfs digitale stickers die kunnen worden verzameld via mobiele apps.

Geplaatst op: 29 januari 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen