Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Infomoment Levensloop Lievegem
Foto: © Levensloop Lievegem

Infomoment Levensloop Lievegem op 4 juni

We kennen allemaal wel iemand die geconfronteerd is met kanker en beseffen allemaal hoe ingrijpend dat is in het leven van deze mensen en naasten. Levensloop is de solidariteitsactie van Stichting tegen Kanker.

Volgend jaar, op 24 en 25 mei 2025, wordt in Lievegem een 24-uur evenement georganiseerd waarbij symbolisch voor 24 uur de last van de “vechters”, mensen met of na kanker, wordt overgenomen. Ondertussen wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek, preventie en het ondersteunen van mensen met kanker en hun naasten.

De organisatie stelt een volledig nieuw team samen voor Levensloop Lievegem. Tien tot twintig Lievegemnaren (of uit de buurt) die weten hoe ze de organisatie van zo’n evenement moeten aanpakken, zowel op administratief, financieel als logistiek gebied.

Daartoe wordt een infomoment georganiseerd op dinsdag 4 juni 2024 om 20.00u in DVC De Triangel te Lovendegem. Iedereen die interesse heeft om een steentje bij te dragen bij de organisatie van Levensloop Lievegem is daarbij welkom.

Levensloop is …
… een plaatselijk initiatief met lokale mensen, lokale verenigingen en lokale bedrijven waarbij we het leven vieren en onze solidariteit uitdrukken met mensen uit de lokale gemeenschap die samen met hun naasten en hun zorgverleners vechten tegen kanker.
… geen competitie, je doet mee hoe je zelf wil en/of kan. Het is een feestelijk gebeuren binnen de lokale gemeenschap en georganiseerd vanuit de lokale gemeenschap, waaraan iedereen op zijn manier kan meedoen. Dat kan zijn door een team te vormen tijdens Levensloop, je in te zetten als vrijwilliger, of gewoonweg door te komen kijken en een drankje en een hapje te kopen aan een stand van de lokale
teams!
… verbindend, solidair, warm, emotie, “vieren, herinneren, strijden,”
… samen van hoop naar overwinning!

Meer info:
Levensloopcoördinator Lievegem: fdegroote@stichtingtegenkanker.be, 0460 960 670
Volg ons op: www.facebook.com/levenslooplievegem

Infomoment Levensloop Lievegem
Geplaatst op: 29 mei 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen