Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Brouwerij De Messe crowdfunding
Foto: © Brouwerij Broers

Jeugdhuis ‘t Kasseiken en De Messe organiseren samen tweedaags festival Studio 9185

Op zaterdag 27 april 2024 zet VI.BE samen met iedereen met een hart voor z’n lokale muziekscene, muzikanten, dj’s en performers op de kaart én op het podium. Jeugdhuis ’t Kasseiken en De Messe in Wachtebeke hébben een groot hart voor de lokale muziekscene. Daarom slaan ze de handen in elkaar om samen “Studio 9185” te organiseren.

Studio 9185, dat is een tweedaags muziekfestival met lokale muzikanten op 2 locaties. Vrijdag 26 april gaan de deuren van De Messe open om 16u. Vijf bands, die hun muziek volledig aanpassen aan de bijzonder akoestiek van het kerkgebouw, geven die dag het beste van zichzelf. Verwacht je aan (semi-)akoestische sets, solo artiesten, … Zaterdag 27 april gaat het er vast wat steviger aan toe. Vanaf 16u kan je terecht in jeugdhuis ’t Kasseiken. In het jeugdhuis laten ze de betere rock die de streek te bieden heeft op je los! 

Om de organisatie van dit evenement mogelijk te maken klopte het jeugdhuis aan bij Cera. Cera is een financiële coöperatie met als missie ‘Samen investeren in welvaart en welzijn’. Dankzij hun gulle steun kan Studio 9185 gratis zijn voor alle bezoekers.

In de loop van volgende week zal bekend gemaakt worden welke lokale helden het beste van zichzelf komen geven.

Meer info:
https://www.facebook.com/events/317702117951021

Geplaatst op: 16 april 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen