Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.
Regi Kaaifeesten 2024
Foto: © Kaaifeesten

Regi komt naar Kaaifeesten

Het is nog hartje winter maar nu reeds komt de organisatie van de Kaaifeesten met een grote knaller voor de nazomer. Niemand minder dan Regi komt op 5 oktober naar Eeklo afgezakt. Ook Nina Black, De Bromeo’s en B Four zijn die avond van de partij. Tickets zijn binnenkort beschikbaar. Hou de website van de organisatie in de gaten!

Regi Penxten, geboren op 4 maart 1976 in Hasselt, is een Belgische muzikant, DJ, producer en songwriter. Hij is vooral bekend als de oprichter en frontman van de Belgische danceformatie Milk Inc. Regi begon zijn muzikale carrière in de jaren ’90 en verwierf bekendheid met hits zoals “Walk on Water,” “Sunrise,” en “Forever.” Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten en heeft talloze hits geproduceerd in de dance- en elektronische muziekscene. Naast zijn werk met Milk Inc. heeft Regi ook solomateriaal uitgebracht en heeft hij zich beziggehouden met verschillende projecten in de muziekwereld.

Geplaatst op: 27 januari 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen