Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.

Rijvers Festival brengt ode aan Luc De Vos

Luc De Vos leeft nog altijd verder bij het grote publiek. Rijvers Festival brengt op donderdag 15 augustus 2024 dan ook een ode aan de man. Onder andere Rick De Leeuw, Isabelle A, Wim Opbrouck en Sioen zullen op hun manier de nu bijna tien jaar geleden overleden zanger-schrijver eren.

Luc De Vos was een Belgische muzikant, schrijver en zanger, vooral bekend als de frontman van de Belgische rockband Gorki. Hij werd geboren op 12 juli 1962 in Wippelgem, België, en overleed op 29 november 2014 op 52-jarige leeftijd.

Gorki werd opgericht in 1989 en werd een van de meest populaire en invloedrijke Belgische rockbands. Hun muziek werd gekenmerkt door De Vos’ poëtische teksten, vaak vol humor en melancholie, en door zijn karakteristieke stem. Hun bekendste nummers zijn “Mia”, “Lieve kleine piranha” en “Anja”.

Naast zijn muzikale carrière was Luc De Vos ook een schrijver. Hij schreef columns voor verschillende Belgische kranten en tijdschriften en publiceerde ook enkele boeken.

Luc De Vos werd gezien als een van de meest geliefde en invloedrijke figuren in de Belgische muziekscene. Zijn plotselinge overlijden in 2014 leidde tot een golf van verdriet onder fans en collega-muzikanten, en zijn nalatenschap blijft voortleven door zijn tijdloze muziek en teksten.

Geplaatst op: 29 februari 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen