Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Het betoverende Plopsa Hotel in De Panne telt 117 gethematiseerde kamers, een luxueus restaurant met aanpalend buitenterras, twee bars, drie vergaderzalen en een indrukkwekkende foyer.
Foto: © Vlaamse Milieumaatschappij

Week van het Water 2024

De Week van het Water wil ook in 2024 wijzen op het belang van water. Zonder water geen leven immers. Samen met talrijke partners investeert de Vlaamse Milieumaatschappij in water van goede kwaliteit. Met resultaat: de waterkwaliteit in onze streken is de laatste jaren sterk verbeterd en het bewustzijn groeit.

Dat wil niet zeggen dat we op onze lauweren kunnen rusten: om de doelstellingen van de Europese kaderrichtlijn Water te halen, zijn er nog verdere inspanningen nodig. Daarom wordt voor de vierde keer de Week van het Water georganiseerd. Van 22 tot en met 31 maart wordt gestreefd naar een nog groter bewustzijn rond water. De Vlaamse Milieumaatschappij organiseert niet alleen zelf activiteiten in en rond water, ze geven ook ondersteuning voor de promotie van alle activiteiten van onze partners en andere organisatoren.

Alle info vind je op: weekvanhetwater.be

Geplaatst op: 12 maart 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen