Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.
Foto: © kameleon.media

WeitjeRock wint Festileaks Festival Award

Festileaks, dé festivalcommunity van Nederland heeft zijn jaarlijkse Festival Awards uitgereikt. WeitjeRock is in de prijzen gevallen en staat tussen grote namen als o.a. Tomorrowland en Best Kept Secret.

Er kon een hele zomer gestemd worden op het ‘Festivalrapport’ van ieder festival. Men geeft daarin een cijfer aan zes categorieën, plus een totaalcijfer. Maar liefst 101.091 stemmen zijn er genoteerd, verdeeld over 253 festivals. De bezoekers van Festileaks hebben de prijs/kwaliteit van WeitjeRock beoordeeld met een 8,1. Geen enkel festival scoorde hoger in deze categorie, waardoor WeitjeRock er met deze fantastische prijs vandoor gaat. Daarnaast is WeitjeRock 3de geworden in de categorie ‘beste sfeer’ met een 8,7.

Naast deze publieksprijs, schrijft Festileaks in zijn juryrapport lovende woorden over WeitjeRock Onder andere de betaalbare tickets en cocktails worden geroemd. Behalve de prijzen merkt de jury ook de ruime porties en de service op de camping op. Wat betreft de sfeer schrijft Fetileaks oa: ‘De liefde voor de muziek en voor andere festivalgangers voel je op elke hoek van het terrein.’

De juryrapporten inclusief de complete top 5 per categorie zijn nu te vinden op de website van Festileaks.

  • Beste festival: Dauwpop
  • Beste festivalterrein: Tomorrowland
  • Beste eten en drinken: Best Kept Secret
  • Beste prijs-kwaliteit: WeitjeRock
  • Beste randprogramma: Wildeburg
  • Beste sfeer: Defqon.1
  • Beste line-up: Jera On Air

Commentaar van de organisatie: “WeitjeRock is bijzonder trots en dankbaar dat het deze prijs in ontvangst mag nemen. Dat het een publieksprijs betreft, maakt het extra bijzonder. De bezoekers geven ons hiermee een blijk van waardering en een duwtje in de rug. Het motiveert ons voor alle komende edities en de aankomende 10e editie in het bijzonder. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren en partners zou WeitjeRock in zijn huidige vorm niet kunnen bestaan. Deze prijs is dan ook voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en een WeitjeRock hart heeft.

Voor meer informatie neem een kijkje op www.weitjerock.com.

Foto: kameleon.media

Geplaatst op: 15 september 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen