Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Nu ook via 4411 een half uur gratis parkeren in Eeklo

Een half uur gratis parkeren in Eeklo kon al langer maar dan enkel na betaling aan de terminal van de parkeermeter. Vanaf 14 november wordt deze kleine onrechtvaardigheid weggewerkt. Bezoekers die via 4411 willen betalen zullen vanaf dan ook krijgen waar ze eigenlijk recht op hebben.

Het nieuwe systeem werkt als volgt:

– Bij het starten van een parkeersessie zal de gebruiker 30 minuten gratis krijgen en loopt deze sessie automatisch door in een betalende parkeersessie.

– Alle gebruikers krijgen dus de 30 minuten gratis. Als een gebruiker minder dan 30 minuten parkeert, dan kan hij/zij dit in dezelfde dag het saldo verder opgebruiken (bijvoorbeeld 10 minuten in de voormiddag, 20 minuten in de namiddag), daarna loopt het door in een betalende parkeersessie tot de gebruiker de sessie stopt of de maximum duurtijd van 3 uur bereikt is)

Bron werkwijze nieuw systeem: www.eeklo.be

Geplaatst op: 19 oktober 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen