Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.
Behaag je tuin Meetjesland

Behaag je tuin Meetjesland

In je eigen tuin kan je een verschil maken voor natuur en klimaat. Weg met het gemillimeterde gazon en plaats een boom, haag of klimplant. Maak van je tuin een fijne plek voor mens en dier, en waarom niet, oogst je eigen groenten en fruit.

Via behaagjetuin.be kan je vanaf 1 september 2022 tem 31 oktober terug plantgoed bestellen via een groepsaankoop. Op 10 december 2022 volgt dan een afhaalmoment.

Een greep uit het mogelijke plantgoed:

  • Hoogstamloofbomen: zomereik, zomerlinde, winterlinde, ruwe berk, zwarte els, meidoorn
  • Wilgenpoten: voor knotwilgen (heeft geen last van natte voetjes)
  • Hoogstamfruitbomen: appel, peer, kers, pruim, mispel (geschikt voor kleinere tuinen), walnoot
  • Gemengde haagpakketten: bijenhaag, doornige haag, doornloze haag, houtkant voor droge gronden, houtkant voor natte gronden, vogelbosje

Kijk op www.behaagjetuin.be voor meer aanbod van gemengde pakketten voor hagen en houtkanten, hoogstam(fruit)bomen en klimplanten. Het bestelde plantgoed haal je af op zaterdag 10 december 2022.

Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kan je contact opnemen met Regionaal Landschap Meetjesland & Leievallei via info@RLML.be.

Regionaal Landschap Meetjesland & Leievallei vzw
Oostveldstraat 91, bus 4, 9900 Eeklo
info@RLML.be
tel. 050 70 00 42

Geplaatst op: 24 juni 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen