Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

Evergem helpt bedrijven met klimaatscan

Gemeente Evergem werkt aan een ambitieus klimaatplan. Ook bedrijven kunnen hieraan bijdragen. Daarom bieden we aan 3 Evergemse KMO’s een gratis klimaatscan aan onder begeleiding van Ecolife. Ben je ook benieuwd hoe duurzaam jouw KMO is? Of wat de precieze milieuwinst is van bepaalde acties?

De klimaatscan geeft inzicht in het energieverbruik en de bedrijfsmobiliteit. Ecolife brengt de gegevens in kaart en berekent de totale koolstofvoetafdruk van jouw KMO. Op basis hiervan geven ze advies over haal- en betaalbare reductiemaatregelen. Resultaat? Een helder inzicht in het eigen verbruik en een effectieve daling van de CO2-bedrijfsuitstoot via gerichte maatregelen.

Bedrijven kunnen tot voor 4 januari hun interesse laten blijken via het online formulier op de website van de gemeente Evergem.

Geplaatst op: 06 december 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen