Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Suprabazar, je vindt er alles

Fiberklaar gaat in Aalter aan de slag

Fiberklaar start nog dit jaar met de uitrol van een glasvezelnetwerk in Aalter. Glasvezel zorgt voor een razendsnel internet met hoge datavolumes. In totaal gaat het over meer dan 9.000 potentiële huisaansluitingen. Woningen kunnen tijdens de aanleg gratis aangesloten worden, ook als je (nog) geen abonnement neemt bij een van de deelnemende internetleveranciers. Momenteel kan een glasvezelabonnement al afgesloten worden bij vier providers.

Bij voldoende interesse sluit Fiberklaar het volledige aansluitbaar gebied zonder kosten aan. De huisaansluiting is een fibercontactdoos die binnen het huis wordt geplaatst en via een kabel op het glasvezelnetwerk wordt aangesloten. Dat verandert verder niets aan de reeds aanwezige internetaansluitingen. Indien men de aansluiting later wenst zal men dienen te betalen voor deze service.

Naast een website, de adreschecker en een Fibergids-brochure die alle informatie over de technologie en de aansluiting overzichtelijk bundelt, organiseert de gemeente twee infomomenten voor inwoners.

  • op donderdag 24 november om 19.30u (online informatiemoment)
  • op dinsdag 29 november om 19.00u, in het auditorium van het gemeentehuis, Europalaan 22, 9880 Aalter.

Check binnen Aalter of jouw straat wordt aangesloten: www.fiberklaar.be/nl/projecten/aalter
Check iedere andere gemeente in het Meetjesland: Doe de check

Geplaatst op: 28 oktober 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen