Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.
Het hertekende kruispunt aan de R4 Wondelgem © De Werkvennootschap
Foto: © De Werkvennootschap - R4WO

Kruispunt R4 Wondelgem wordt hertekend

Reeds lang vormt de kruising R4 – Evergemse Steenweg aan de Brico in Wondelgem een probleem in de verkeersdoorstroming rond de haven van Gent. Het kruispunt kan het toegenomen verkeer niet op een vlotte en veilige manier doorsluizen omwille van de verouderde infrastructuur. Die situatie in combinatie met de even verderop gelegen Meulestedebrug kan je vanuit het Meetjesland bekeken gerust een klein hartinfarct noemen.

Op 20 september werden de nieuwe plannen voor het knooppunt Zeeschipstraat-Evergemsesteenweg voorgesteld tijdens een infomarkt.

Eenvoudig geschetst zal het verkeer op het traject van de R4 door een tunnel rijden en niet meer gehinderd worden door het kruispunt. Lokaal verkeer zou zich dan boven deze tunnel afspelen. Hoe dit project praktisch wordt aangepakt, met zo weinig mogelijk hinder, wordt momenteel nog bekeken met de aannemer. De aanvang van de werken is gepland voor het voorjaar van 2024.

Geplaatst op: 20 september 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen