Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Suprabazar, je vindt er alles

KWB Eeklo organiseert op 15 mei garageverkoop en GIFT markt

KWB Sint-Jozef Eeklo is een zeer bloeiende beweging met een grote variatie van activiteiten. Na enkele moeilijke ‘corona’ jaren zijn wij weer volop activiteiten aan het plannen waaronder de gekende garageverkoop. Wij bestaan 50 jaar en daarom is deelnemen aan de garageverkoop gratis!

Vorige edities stelden telkens een honderdtal wijkbewoners hun ‘garage’ open voor het grote publiek. Dit jaar wil men de bewoners uit de wijk (40 straten) terug de mogelijkheid bieden om hun waren te verkopen vanuit hun garage/oprit.

Fervente rommelmarktbezoekers weten dat er daar nog schatten te vinden zijn zonder daar heel veel geld aan uit te geven. Het leuke van deze garageverkoop is dat er geen straten afgesloten zijn en alles met de auto te bezoeken is. 

Er is een infopunt aan Abdijstraat 31 ( parochiaal centrum) waar bezoekers terecht kunnen voor een deelnemerslijst en van ons eigen KWBIER kunnen proeven!.

Deze is ook te raadplegen op de facebookpagina van kwbsintjozefeeklo of op www.kwb.be/sintjozefeeklo. De verkoop start vanaf 10 uur tot 16 uur.

Wil je deelnemen aan de garageverkoop stuur dan een mail voor 10 mei naar info@kwbsintjozefeeklo.be

Dit jaar is er vanaf 13 uur tot 16 uur ook een GIFT markt of beter gekend als een open koffer namiddag (gratis spullen aanbieden). Deze gaat door op de terreinen naast het infopunt en daaraan kan iedereen aan deelnemen!

Persbericht: KWB Sint-Jozef Eeklo

Geplaatst op: 03 mei 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen