Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

N456 tussen Sleidinge en Lembeke wordt heraangelegd

De verbindingsweg tussen Sleidinge en Lembeke was altijd al zo’n plek waar je je als fietser niet vlug waagde. De weg nodigt immers uit tot te snel rijden en auto’s scheren rakelings langs. Tel daar nog het bochtig parcours door de Lembeekse bossen bij en je bleef met de tweewieler een eind uit de buurt.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) wil de N456 op dat traject echter grondig aanpakken. Over een afstand van 7,2 km tussen Lovendonk in Sleidinge en de Sportstraat in Lembeke komen er bredere, comfortabele en veilige fietspaden. Er komt ook een nieuw wegdek en een nieuwe riolering.

Bewoners en eigenaars in de projectzone kunnen binnenkort de plannen inkijken. De overheid moet eerst nog gronden verwerven. De start van de werken is dus nog niet voor de eerste jaren.

Geplaatst op: 16 december 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen