Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.

Pamperbank Assenede zamelt 10.000 luiers in voor Oekraïne

Amper 2 weken geleden lanceerde Lieselotte Van Hoecke van Pamperbank Assenede een oproep op Facebook om luiers in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen. En met succes, want inmiddels werden er bijna 10.000 luiers ingezameld en haalde de pamperbank meer dan 1000 EUR op om nog extra materiaal mee aan te kopen. Ook werden er massaal verzorgingsproducten gedoneerd voor baby’s en jonge kinderen. Het grootste deel werd ingezameld door kinderdagverblijf ‘t Zonnekindje uit Evergem, dat mee haar schouders zette onder de actie.

Met een campervan vol luiers en verzorgingsproducten zal vrijwilliger Dirk De Ridder dit weekend afreizen naar een Poolse grenspost. Het overige materiaal zal ter beschikking worden gesteld van sociale organisaties in de streek en van het OCMW van Assenede. Zo komen de luiers terecht bij Oekraïense gezinnen die hier opvang vinden, maar ook andere kwetsbare doelgroepen die al langer door de pamperbank worden geholpen.

Persbericht van Pamperbank Assenede.

Geplaatst op: 17 maart 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen