Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Met meer dan 70 winkels en een online shop, is Schoenen Torfs.be een gevestigde waarde in de wereld van schoenen en accessoires. Verzending en retour van onze artikelen zijn gratis.
Foto: © www.aalter.be

Rioleringswerken Knesselare

De rioleringswerken rond de Grote Kapel zijn in de eindfase, maar het volgende project voor Knesselare staat alweer in de steigers. Concreet gaat het over de opwaardering van de Zandekensstraat, Donkerstraat, Keistraat, Schapersbosstraat en Knokkebaan (gedeeltelijk). Het kostenplaatje voor de twee werken samen bedraagt 5,5 miljoen.

De bewoners kregen de ontwerpplannen reeds eerder te zien en Aalter gaat nu op zoek naar een aannemer. Het afvalwater uit de buurt komt nu terecht in de Flabbaertbeek. Regen- en afvalwater zullen in de toekomst gescheiden worden, waarbij afvalwater naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Aalter-Brug zal afgeleid worden. Bestaande grachten worden heraangelegd, de straten krijgen groene bermen en in de Schapersbosstraat werd gedacht aan een picknickplaats.

Geplaatst op: 15 juli 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen

Contact

E-mailadressen worden niet gedeeld met derde partijen
* verplichte velden

Bedrijvengids

Op zoek naar een vakman- of vrouw voor jouw project?
Zoek niet verder! Meetjeslander.be verzamelt voor jou alle vakmensen in de regio. Maak je keuze uit onderstaande vakgebieden.