Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.
Foto: © kameleon.media

Seizoensbrochure De Herbakker 2022-23 boordevol cultuur

Ook voor de cultuurliefhebbers waren het moeilijke tijden. Laten we hopen dat het coronavirus binnen de perken blijft de komende maanden en voorstellingen volop doorgang kunnen vinden. Aan de Herbakker zal het niet liggen want die stelden hun overvolle kalender 2022-23 voor. Comedy, lezingen, theater, muziek, gezinsvoorstellingen… Er zit voor iedereen wel iets tussen, teveel om op te noemen.

Daarbij dient vermeldt dat de Herbakker gedurende het gehele seizoen 22-23 verbouwingswerken ondergaat en daarom uitwijkt naar het Pop-uptheater in de loods aan de Nijverheidskaai 7 te Eeklo alsook naar andere locaties. Goed uitkijken dus waar je event doorgaat.

Het volledige programma kan je online terugvinden maar werd ook in een fraaie brochure gegoten. Naast de gedrukte versie is er ook een download beschikbaar.

Foto: ©kameleon.media

Geplaatst op: 17 juni 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen

Contact

E-mailadressen worden niet gedeeld met derde partijen
* verplichte velden

Bedrijvengids

Op zoek naar een vakman- of vrouw voor jouw project?
Zoek niet verder! Meetjeslander.be verzamelt voor jou alle vakmensen in de regio. Maak je keuze uit onderstaande vakgebieden.