Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Zorgkundige wandelt Dodentocht voor duofiets in WZC

De bewoners uit het woonzorgcentrum Ter Caele in Evergem willen al enige tijd genieten van een tochtje per fiets, liefst in de zon. Aangezien ze niet zelf meer kunnen fietsen, is een duofiets, waarbij ze met een medewerker op pad gaan, daarvoor ideaal.

De bewoners kregen de smaak te pakken nadat ze een duofiets mochten lenen uit WZC Ter Hollebeke. De aankoopprijs van zo’n duofiets ligt heel hoog. De collega’s van WZC Ter Hollebeke hadden die bij elkaar gespaard door allerlei activiteiten te organiseren. De medewerkers van WZC Ter Caele zouden dit ook wel even klaren.

Ze werden alvast goed op weg geholpen door dokter Alain Bogaert, die zich in 2020 liet sponsoren voor een benefiettocht van 21 km. Deze benefietwandeling leverde al meteen een fantastische 5.500 euro op. De actie lag tijdens de corona-periode een tijdje stil, maar nu willen de medewerkers van WZC Ter Caele het laatste gat (nog eens +/- 5.000 euro) dichten.

Zorgkundige in WZC Ter Caele, Kim De Craemer, en haar echtgenoot wandelen op vrijdag 12 augustus de dodentocht in en rond Bornem. Ze laten zich hiervoor sponsoren en de opbrengst gaat integraal naar de aankoop van de duofiets.

Heb je ook zin om te sponsoren, Kim extra motivatie te geven om de dodentocht uit te wandelen en onze bewoners een groot plezier te doen? Iedereen kan een vrije bijdrage storten op het rekeningnummer van het zorgbedrijf: BE72 0910 1628 5016 met vermelding “sponsoring duofiets WZC Ter Caele”.

De bewoners van WZC Ter Caele zien er alvast dankbaar naar uit.

Persbericht: WZC Ter Caele, Evergem

Geplaatst op: 06 juli 2022

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen