Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Proximus is de grootste aanbieder van telecom producten en -diensten in België, met nationale dekking.
Iris Galerie Sluis
Foto: © Iris Galerie

Iris galerie nu ook net over de grens in Sluis

Het Franse Iris Galerie opende afgelopen week aan de Oude Kerkstraat 8 een vestiging in Sluis. Na het grote succes van de eerste galerie in Parijs in het voorjaar van 2021, verspreidt Iris Galerie zich snel over de hele wereld. In Nederland zijn er inmiddels vestigingen in Amsterdam (2), Maastricht en Rotterdam. Deze worden vertegenwoordigd door Wim Moerman, directeur veilinghuis Vendu Rotterdam en voormalig directeur SnowWorld.

Wim Moerman: “Ik ben heel trots om dit mooie concept in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Net als met de veilingen van Vendu Rotterdam, is dit een laagdrempelige manier om mensen met kunst in aanraking te laten komen.”

Iris Galerie biedt een unieke ervaring: de essentie van de blik, de iris van de bezoeker, vereeuwigen door middel van technologie die fotografie combineert met hoge kwaliteit afdrukken. Bij Iris Galerie is het oog van de bezoeker het kunstwerk. De kleuren, details en schoonheid van de ogen zijn de inspiratie. Het doel is om een verrassend resultaat en een onvergetelijke ervaring te geven. Iris Galerie biedt de best mogelijke afwerkingen en materialen voor persoonlijke kunstwerken.

Met behulp van de gepatenteerde technologie wordt een macrofoto van de iris gemaakt. Hierbij wordt een artistiek beeld in hoge resolutie verkregen die alle nuances en details onthult die zich in het centrum van het oog bevinden. Dankzij verschillende effecten, formaten en afwerkingen die door de bezoeker gekozen kunnen worden, ontstaat een uiterst persoonlijk en uniek kunstwerk. Een kunstwerk dat ook zeer geschikt is om cadeau te doen.

In de galerie kan gekozen worden uit verschillende prints. De fotoprints worden geproduceerd in de galerie zelf. Voor een tijdlozer kunstwerk geprint op aluminium of acryl wordt er samengewerkt met het beste fotolaboratorium ter wereld in Duitsland.

De galerie aan de Oude Kerkstraat 8 is zeven dagen per week geopend. Voor het maken van een foto hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie: sluis@irisgalerie.com of 06-41153230

Persbericht: Iris Galerie

Geplaatst op: 03 maart 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen