Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Familycard
Jeugdhuis Redekiel Maldegem
Foto: © Jeugdhuis Redekiel Maldegem

Jeugdhuis Redekiel in Maldegem op zoek naar nieuwe leden

Een jeugdhuis of vereniging moet regelmatig op zoek naar nieuwe leden. Zo ook jeugdhuis Redekiel in Maldegem. Zij doen dan ook een warme oproep naar alle jongeren uit de streek:

Jeugdhuis Redekiel is dé plaats bij uitstek voor de Maldegemse jongeren. Een plaats waar je samen met je leeftijdgenoten plezier kan maken, activiteiten kan organiseren en/of bijwonen en waar je volledig jezelf mag zijn. Veel jongeren in Maldegem zijn nog niet vertrouwd met de werking van het jeugdhuis en daar moet verandering in komen.

Het jeugdhuis ‘Redekiel’ staat volledig tot hun beschikking. Zin om in je vrije tijd leute te maken met leeftijdsgenoten en/of nieuwe vrienden te maken? De Redekiel staat voor je klaar! Op vrijdagavond houden we sporadisch de bar open waar iedereen welkom is om een te drinken en om zijn/haar dansmoves boven te halen of om gezellig te socializen met je vrienden/vriendinnen. 

Wat kan je nu concreet organiseren in het jeugdhuis? Fuiven, workshops, een fakkeltocht langs de mooiste benzinestations van Maldegem, je kan het zo gek niet bedenken. Wakker je ondernemingszin aan, doe coole ervaringen op en maak deel uit van de nieuwe lichting Maldegemse jongeren die iets willen betekenen binnen onze bruisende gemeente.

JH De Redekiel bevindt zich in het gloednieuwe gebouw in de Mevrouw Courtmanslaan, waar wij naast onze instuifruimte over een bureauruimte, een terras en repetitieruimte beschikken.

Meer info: www.redekiel.be

Geplaatst op: 14 april 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen