Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!

Meulestedebrug: hinder van 20 tem 27 september 2023

We volgen reeds enige tijd de vooruitgang van de nieuwe Meulestedebrug. Eind september wordt opnieuw heel wat hinder verwacht. Van woensdag 20 september tot woensdag 27 september 2023 wordt de oude brug afgesloten.

Midden juli werd al aangekondigd dat na het bouwverlof de laatste deelfase van fase 1 (bouw van de noordelijke brughelft) van start zou gaan. Na de voltooiing van deze deelfase zal de noordelijke brughelft naar verwachting in gebruik worden genomen in het voorjaar van 2024.

De voortgang van de werkzaamheden verloopt nog steeds volgens schema. De installatie van de staalconstructie en de mechanische hydraulische componenten, van de noordelijke brughelft zal plaatsvinden van woensdag 20 september om 5 uur ‘s ochtends tot woensdag 27 september om 12 uur ‘s middags.

Tijdens deze werkzaamheden zal er 24/7 gewerkt worden om de verstoring tot een minimum te beperken. Gedurende deze periode zal de huidige Meulestedebrug afgesloten zijn voor alle verkeer. Er wordt een omleidingsroute voorzien via de R4. Ook het scheepvaartverkeer is dan volledig gestremd.

De frequentie van de veerdienst Langerbrugge wordt verdubbeld van 20 tot 27 september tussen 7 uur en 19 uur.

Tijdens deze week wordt van de gelegenheid gebruikt gemaakt om het kruispunt in de New Orleansstraat, tussen de Meeuwstraat en de Meulestedebrug, af te sluiten en af te werken. Dit zal een positief effect hebben op de verkeershinder en de verkeersveiligheid in de toekomst.

Geplaatst op: 12 september 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen