Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.

Volterra toert door het Meetjesland

Volterra is een energiecoöperatie met als thuisbasis het Meetjesland. Volterra is ontstaan met de ambitie om de transitie naar een duurzame leefomgeving sneller te maken en de burger daarbij meer inspraak te geven. In maart maakt de coöperatie een kleine toer door het Meetjesland met infoavonden in vier verschillende gemeenten.

Tijdens de infoavonden wordt het gesprek aangegaan met de burger over energiebesparing en hernieuwbare energie. Besproken wordt wat werkt, wat niet werkt en hoe we in de toekomst onze energie gaan produceren, gebruiken, delen… Gepeild wordt naar de ervaringen van de aanwezigen.

Data en locaties

  • 8 maart: Sint-Laureins – De Meet in Sint-Jan-in-Eremo
  • 15 maart: Kaprijke – het Sock
  • 22 maart: Maldegem – LDC Oud St Jozef
  • 29 maart: Eeklo – LDC Zonneheem

Agenda

20.00 u: inleidende presentatie: energie besparen, consumeren en produceren in de energietransitie, de rol van burgerenergie in de energietransitie…
21.00 u: interactieve sessie: hoe bespaar jij vandaag energie, hoe doe jij wel of niet mee in de energietransitie, hoe kan burgerenergie jou helpen…

Inschrijven kan op de website van Volterra

Geplaatst op: 07 maart 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen