Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.

Werken fietssnelweg F42 in Evergem van start

Op 5 juni werd het startschot gegeven voor de werken aan de fietssnelweg F42 in Evergem. Concreet wordt eerst 400m weg tussen het Vurstjen en het station in Evergem aangelegd, de verbinding tussen de toekomstige fietsbrug over de Ringvaart en het traject richting Lievegem. Kosten (244.450 euro) worden gedragen door de provinciale en Vlaamse overheid.

De fietssnelweg F42 is belangrijk als verbinding tussen de grotere woonkernen in het centrum van het Meetjesland en uiteraard als aansluiting tussen Meetjesland, Evergem, Gentse haven en het stedelijk gebied Gent.

Tussen Gent en Eeklo loopt het traject van de fietssnelweg richting Brugge grotendeels gelijk aan de spoorlijn. In Lievegem en Eeklo zijn al enkele onderdelen van de F42 aangelegd. Ook zijn er reeds een aantal deelprojecten in voorbereiding. Dit gebeurt telkens in samenwerking met de provincie, Infrabel, NMBS en de Vlaamse overheid.

Bron: nieuwsbericht gemeente Evergem

Geplaatst op: 09 juni 2023

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen