Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.
Foto: © beweging.net

Bake Off Waarschoot schot in de roos

Op zondag 17 maart organiseerde beweging.net Waarschoot in samenwerking met VLS De Lieve de eerste editie van ‘Bake Off Waarschoot’.  Voorzitter Bernadette De Wispelaere: “Met Bake Off Waarschoot wilden we kinderen met hun ouders of grootouders samen iets leuks laten doen en dit ten voordele van de school.  Omdat veel kinderen graag bakken kwamen we op het idee hen thuis cupcakes te laten maken en deze dan op school te presenteren op een leuk evenement.”

Niemand minder dan Debbie Criel, de runner-up van Bake Off Vlaanderen, Dirk De Vriendt en Jill Chang Chien, technical advisors bij Purato kwamen de cupcakes jureren.  Alle kinderen gingen met een prijs naar huis maar de top-3 kreeg een gepersonaliseerde ‘Bake Off schort’. Op de derde plaats eindigden Ajroh Vermeire en zijn mama, de zilveren medaille ging naar Jade Goossens en haar opa. Het waren Sepp De Roo en zijn mama die zich tot winnaars van Bake Off Waarschoot kroonden.

Persbericht: beweging.net

Geplaatst op: 18 maart 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen