Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.
Foto: © Castellum Business

Event- en meetingvenue Castellum geopend in Oostkamp

Na welgeteld een jaar van grootse verbouwingen en intensieve investeringen opende het team van The Concierge op 1 maart met veel trots de deuren van CASTELLUM in Oostkamp-Brugge. Het vernieuwde koetshuis dat omgebouwd werd tot event- en meetingvenue ligt op 41 hectare prachtig privédomein. Onder het minutieus beheer van The Concierge zal hier elke aangelegenheid naar het hoogste niveau van hospitality geheven worden dankzij het team professionals. 

De 3 vergader- en evenementenzalen in combinatie met het 670m2 binnenplein met voute en een Secret Garden zorgen voor een unieke locatie waar authentieke luxe en warmte omnipresent zijn. In alle discretie en met een hoog experience-gehalte worden hier vergaderingen, private dinings, recepties, communies, workshops, wine-tastings, teambuildings, … en veel meer georganiseerd. 

De ziel, de atmosfeer en het kader van het gerenoveerde koetshuis uit 1892 werden perfect in ere gehouden in combinatie met een moderne en stijlvolle toets. Uw evenementen en vergaderingen krijgen hier onmiskenbaar een iconische start

Bron + foto’s: persbericht Castellum Business – Oostkamp

Meer info:
www.castellum.business
domein@gruuthuyse.be
050 96 03 58
Stationsstraat 188 –  Oostkamp 

Geplaatst op: 04 maart 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen