Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Sinds 1926 levert HEMA het bewijs: een beter, leuker en makkelijker leven hoeft niet duur te zijn. Een unieke combinatie die je in geen enkele andere winkel vindt. Dat maakt HEMA écht HEMA.
Golfkarretjes uit Knokke-Heist palmen straks de sportzomer van Parijs in
Foto: © Invest-Mobile/Mario De Wilde

Golfkarretjes uit Knokke-Heist deze zomer in Parijs

Het wordt een zinderende sportzomer in Parijs. Zoveel is duidelijk, zelfs de traditionele aankomst van de Tour de France op de Champs-Élysées moet wijken voor de Olympische Spelen. Televisieploegen, verslaggevers, VIPS en supporters uit heel de wereld bivakkeren wekenlang in de Franse hoofdstad en iedereen zal voor het scherm kunnen genieten. En wie weet vang je tussendoor wel een glimp op van een golfkarretje of citymobile uit Knokke-Heist…

Jawel, het is intussen al lang een publiek geheim dat Invest-Mobile vanuit Knokke-Heist haar elektrische golfkarren ver over onze grenzen stuurt. Maar nu heeft het bedrijf, gelegen in Westkapelle, een wel heel bijzondere missie: ze zijn benaderd door een toonaangevend luxemerk in sportkleding én sportschoenmerk om hun eco-vriendelijke golfkarretjes/citymobiles tijdens de spelen in Parijs in te zetten. Die opdracht is alweer een bewijs hoe hard wereldwijd de sterke reputatie van Invest-Mobile wel gaat. Met dank aan de vele jaren research en inspanningen die het West-Vlaams bedrijf op vlak van duurzame mobiliteit inzet.

Gekozen boven drie andere kandidaten

De eco-vriendelijke en hippe wagentjes van Invest-Mobile zullen ingezet worden als ultiem vervoermiddel in Parijs tijdens de vele sportieve activiteiten. Bedoeling is om de gasten van het toonaangevend kledingmerk van hun hotel naar het atletendorp en de verschillende wedstrijdlocaties te brengen. Een aantal golfkarretjes worden omgebouwd zodat het luxemerk die ook kan gebruiken om hun exclusieve goodie bags te bezorgen bij de hotels waar hun VIP-gasten tijdens de duur van de spelen verblijven.

Ook dit idee werd opgedaan in Knokke-Heist. Niet minder dan vier kandidaten aasden op deze beide opdrachten waaronder dus ook Invest-Mobile. Na een grondige doorlichting werd Invest-Mobile weerhouden omwille van hun reputatie van kwaliteit, service, trackrecord, knowhow en betrouwbaarheid inzake elektrische golfkarren. Deze zomer belooft dus voor Parijs een onvergetelijke mix te worden van sport, stijl en de onmiskenbare charme van de Knokke-Heistse golfkarren.

Bron: persbericht Mario De Wilde

Geplaatst op: 07 mei 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen