Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Familycard
Lokaal Sterk! Assenede nieuwe gezichten
Foto: © Lokaal Sterk!

Nieuwe gezichten bij Lokaal Sterk! Assenede

Lokaal Sterk!, het politieke project voor Assenede dat streeft naar vernieuwing en verbinding, kondigt met trots de komst aan van drie nieuwe, jonge en enthousiaste vrouwelijke kandidaten: Nisrien Oulad Taieb, Axelle Coussens en Leni Borde. Deze gedreven dames brengen een nieuwe dynamiek en energie naar het team en versterken de inzet van Lokaal Sterk! voor een inclusieve en vooruitstrevende lokale politiek.

Nisrien Oulad Taieb (24), zelfstandig ondernemer, staat bekend om haar inzet voor gelijkwaardigheid en inclusie in de maatschappij. “Onze maatschappij is heel divers geworden, maar ik merk persoonlijk dat er nog te veel uitsluiting is van iedereen die een beetje afwijkt van de norm. Ik wil vechten voor een inclusieve samenleving waarin respect en wederzijds begrip centraal staan,” zegt Nisrien. Met haar frisse energie en innovatieve ideeën wil ze een unieke bijdrage leveren aan de lokale politiek.

Axelle Coussens (33), landbouwster en moeder van twee, is een enthousiast en gedreven persoon die graag een luisterend oor biedt. “Ik wil een samenleving creëren waar iedereen kansen krijgt om zich te ontplooien. Met mijn ervaring in de landbouw en als jonge moeder wil ik bijdragen aan een propere en veilige gemeente waar het goed is om te wonen en te werken,” aldus Axelle. Haar betrokkenheid bij het lokale verenigingsleven maakt haar tot een waardevolle aanvulling op het team van Lokaal Sterk!.

Leni Borde (42), leerkracht en eveneens moeder van twee, brengt een achtergrond in het onderwijs, de juridische sector en bemiddeling mee. “Ik wil verder meebouwen aan een Assenede waar iedereen graag woont en niemand uit de boot valt. Door te luisteren en te praten met mensen, wil ik bijdragen aan een hechte gemeenschap waar nuance en humor een plek hebben,” vertelt Leni. Haar passie voor onderwijs en haar verbindende aanpak zijn een belangrijke aanwinst voor Lokaal Sterk!.

Op de foto, van links naar rechts: Axelle Coussens, Nisrien Oulad Taieb en Leni Borde

Persbericht: Jan Pieter Boodts voor Lokaal Sterk!

Geplaatst op: 18 juni 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen